Senaste Nytt

Föreläsning PDF Skriv ut Skicka sidan
Lördag, 2 Mars 2019 20:59

Om ett par veckor ordnar Vansbro föreläsningsförening ytterligare en föreläsning om flyghistoria.

Onsdagen den 13 mars kl. 19.00 kommer förre flygvapenofficeren Christer Lokind till Hulåns ordenshus för att tala om "Nedskjutningen av DC 3:an - kalla krigets hemlighet".

Kallelse till Årsmöte PDF Skriv ut Skicka sidan
Lördag, 2 Mars 2019 20:53

ÅRSMÖTE

Årsmötet för Västerdalarnas Fk är lördag den 13 april kl. 10.00 i klubblokalen.
Ärenden enligt stadgarna.
Ev. motioner till Årsmötet skall vara styrelsen tillhanda skriftligen senast den
29 mars.

Välkomna.

Torsdagsträff 10/1 PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 2 Januari 2019 17:56

Dags för årets första torsdagsträff!

Åsa Persson från LFV kommer till torsdagsträffen 10/1 kl.18:00 Hon ska gå igenom hur Flight Planning Center arbetar, AROWeb och hur man kan använda AROWeb för att skapa en färdplan.

Välkomna!

Torsdagsträff 6/12 PDF Skriv ut Skicka sidan
Söndag, 2 December 2018 16:25

Torsdagsträff kl 18:30

Vi tittar på filmen "När kriget kom till Äppelbo" som handlar om händelserna kring den 8:e oktober 1941 då en Junkers Ju 52 nödlandade i Äppelbo.

Varmt välkomna

Fritidschecken PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 10 Oktober 2018 20:13

Fritidschecken 2018-2019

Västerdalarnas flygklubb är i år stolta att kunna erbjuda barn och ungdomar att lösa in fritidschecken hos oss!

Vad är fritidschecken?

För tredje året delar kommunen ut en fritidscheck á 500:- till alla barn och ungdomar mellan 0-18 år som är bosatta i Vansbro kommun att utnyttja hos valfri förening.

När en förening tar emot en Fritidscheck ska den vara försedd med barnet/ungdomens kompletta namn och personnummer i de fall sådant finns, annars födelsenummer och dossiernummer från LMA-kort.

För fritidschecken kan du hos Västerdalarnas flygklubb välja något av följande:

• Modellflyg
    Vi lär oss dom praktiska och teoretiska grunderna i modellflyg och flyger ett modellflyg i dubbelkommando
  • Motorflyg (16år-18år)
    Vi lär oss dom teoretiska grunderna i motorflyg och får flyga en prova på-flygning med flyglärare
  • Segelflyg (14år -18år) Med start våren -19
    Vi lär oss dom teoretiska grunderna i segelflyg och får flyga en prova på-flygning med flyglärare

Kom förbi på flygklubben eller posta din check till
Västerdalarnas Flygklubb
Fack 10