Motorflyg-Triatlon 19 maj PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Johan Gustafsson   
Lördag, 4 Maj 2013 13:25
Hej!

Vi körde en Triatlontävling i höstas på flygklubben, den bestod av pricklandning, bombfällning samt navigation. Dock kunde vi inte slutföra navigationen på grund av väder. Nu har vi dock beslutat att slutföra tävlingen samt att påbörja en ny triatlontävling. Vi kör Navigationsmomentet den 19 maj, alla är välkomna oavsett om ni deltog på förra tävlingen eller ej. Briefing 09:00

Alla motordrivna flygplan får användas (helst klubbens). Tävlingsledare för navigationen är Jonas Danielsson, jag fick förljande information av honom och vidarebefodrar det nu till er: 
-----------
Tjena Johan.

På nav tävlingen så vore det bra om jag fick in vilka som ska vara med, vilket flygplan de är tänkt att flyga, samt vilken fart de vill flyga med. Då kan jag förbereda startordning lättare.

De får anmäla sig till mej på  Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  med vilken flygmaskin de är tänkt att flyga och hastighet. Varje deltagare kommer att få ut en karta samt data beräknad rutt med farter och kurs för varje ben på sträckan . Medtag eget tidtagarur.

Jag har fått klubbens GPS tracker levererad, så tillsammans med min privata borde vi klara oss bra.

//Jonas
-----------

Jag hoppas att så många som möjligt kan vara med! 

Mvh
Johan Gustafsson
0737142799
LAST_UPDATED2
 
Annons