Sträckflygläger 2017 PDF Skriv ut Skicka sidan
Torsdag, 9 Februari 2017 20:01

Lördagen 3:e till lördagen 10:e juni kommer Västerdalarnas Flygklubb att arrangera ett sträckflygläger för klubbens och gästande flygare. Målet är att vi ska flyga så långt vädret, flygplanets och din kapacitet medger, detta under lättsamma och kamratliga former. Förhoppningen är att vi kommer att ha flugit den personligt längsta banan någonsin efter denna lägervecka. Flera banförslag kommer att läggas varje flygbar dag med tanke på deltagande piloters nivå och vilka plan de ska flyga. Briefing kommer att hållas 09:00 varje dag, där bland annat väder, banläggning och dagens verksamhet diskuteras. Om vädret ser ut att bli extra bra tidigareläggs briefingen med tanke på termikens början.

En brytpunktslista för lägret kommer att finnas tillgänglig senare här på klubbens hemsida.

Lägeravgiften löses med ett gästmedlemskap i klubben och boende finns på orten eller så kan man husera på campingen. Flygklubben har 3 stugor med 4 bäddar i varje, så kommer man ensam så vore det bra om man kan dela stuga med andra. Mer information om boende finns på klubbens hemsida.

Med tanke på bogserkapaciteten så kommer det att finnas en begränsning av 10 gästande plan. Så med andra ord anmälan ska in så snart som möjligt! Det går att anmäla sig för några dar eller hela veckan.

Fredagen 9:e juni kommer en gemensam grillafton att hållas.

Välkomna!

Här kan du ladda hem inbjudan som pdf