Fritidschecken PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 15 Augusti 2017 20:13

Fritidschecken 2017-2018

Västerdalarnas flygklubb är i år stolta att kunna erbjuda barn och ungdomar att lösa in fritidschecken hos oss!

Vad är fritidschecken?

För andra året delar kommunen ut en fritidscheck á 500:- till alla barn och ungdomar mellan 0-18 år som är bosatta i Vansbro kommun att utnyttja hos valfri förening.

När en förening tar emot en Fritidscheck ska den vara försedd med barnet/ungdomens kompletta namn och personnummer i de fall sådant finns, annars födelsenummer och dossiernummer från LMA-kort.

För fritidschecken kan du hos Västerdalarnas flygklubb välja något av följande:

• Modellflyg
    Vi lär oss dom praktiska och teoretiska grunderna i modellflyg och flyger ett modellflyg i dubbelkommando
  • Motorflyg (16år-18år)
    Vi lär oss dom teoretiska grunderna i motorflyg och får flyga en prova på-flygning med flyglärare
  • Segelflyg (14år -18år) Med start våren -18
    Vi lär oss dom teoretiska grunderna i segelflyg och får flyga en prova på-flygning med flyglärare

Kom förbi på flygklubben eller posta din check till
Västerdalarnas Flygklubb
Fack 10