Fritidschecken PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 28 Augusti 2019 00:00

Fritidschecken 2019-2020

Västerdalarnas flygklubb är i år igen glada att kunna erbjuda barn och ungdomar att lösa in fritidschecken hos oss!

Vad är fritidschecken?

För fjärde året delar kommunen ut en fritidscheck á 500:- till alla barn och ungdomar mellan 0-18 år som är bosatta i Vansbro kommun att utnyttja hos valfri förening.

När en förening tar emot en Fritidscheck ska den vara försedd med barnet/ungdomens kompletta namn och personnummer.

För fritidschecken kan du hos Västerdalarnas Flygklubb får du:

Medlemskap i Flygklubben under åren 2019/2020

Vi bygger en egen modell och lär oss flygets praktiska och teoretiska grundprinciper och flyger modellflyg i dubbelkommando. När vädret tillåter vi flyger en flygning över Vansbro kommun och provar på att spaka ett riktigt motor- eller segelflygplan.

Kom förbi på flygklubben eller posta din check till
Västerdalarnas Flygklubb
Flygfältsvägen 18