Dynamic WT-9 PDF Skriv ut Skicka sidan
Torsdag, 7 December 2017 18:46

Nu har vi fått hem vår Dynamic WT9. Just nu pågår arbetet med att få in den på svenskt register och detta måste tyvärr bli klart innan vi kan börja flyga in medlemmar på den. Hur lång tid det kommer att ta vet vi inte än. Vi kommer inom kort gå ut med information om inflygning och upplägget för alla som är intresserade av att flyga in sig på den.

Denna Dynamic är utrustad med ställbar propeller (constant speed), 100hk motor, autopilot, EFIS, mm. Tanken är att den ska ersätta TMG-kategorin och finnas som helt ny kategori i klubben för de som vill flyga UL. Den ska också kunna användas som bogserflygplan de gånger vi behöver mer bogserkapacitet eller har vår Pawnee borta. Styrelsen hoppas att detta flygplan kan stimulera till mer flygning och attrahera nya medlemmar!