Presentkortsflygning PDF Skriv ut Skicka sidan

PRESENTFLYGNING

Västerdalarnas Flygklubb kan erbjuda dig eller en vän en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga!

Idealiskt för födelsedagar, svensexor/möhippor!! Vid presentflygningen kommer du att bli väl omhändertagen av en erfaren segelflyglärare. Inför flygningen kommer segelflygläraren att ge dig en grundläggande förklaring om vad som kommer att hända, ge säkerhetsrutiner och förklara instrumenten. Sen är det dags att bege sig iväg upp i det blå. I luften kommer sedan segelflygläraren att leta uppåtvindar för att komma högre och högre upp. Du ser det vackra Dalarna försvinna mer och mer under dig och de fluffiga vita stackmolnen komma närmare ovanför. Glöm inte att ta med en kamera. Om vädret tillåter kommer vi att som en fågel att sväva runt i ca: 45 minuter innan det är dags att landa.

Som avslutning på flygupplevelsen så bjuder läraren på fika och en segelflygkeps eller en t-shirt och med ett diplom som minne!

För presentflygningen bokar vi in en speciell tid för dig.

Pris: 1500 kr