Övernattning PDF Skriv ut Skicka sidan

Vi har husvagns och tältplats vid flygplatsen. Du kan även hyra rum på något av ortens hotell, vandrarhem eller pensionat.Eller varför inte hyra någon av våra campingstugor, Cumulus, Nimbus och Cirrus.

Dala-Järna Hotell
0281-20698
STF - Vandrarhem: Snöå Bruk 0281-24080
Värdshuset Flottaren i Vansbro 0281-71130
Skansbackens Pensionat i Nås 0281-30055
Lilla Pensionatet i Lindesnäs 0281-31030

Eller varför inte hyra någon av våra campingstugor, Cumulus, Nimbus och Cirrus. Priser

Kaffe och enklare maträtter serveras i klubbstugan varje helg under säsongen. På gångavstånd från flygfältet finns det alla möjliga matställen, från café, pizzerior till restauranger av hög klass.

Kolla också på Vansbro kommuns hemsida om campingplatser och matställen, och även andra intressanta evenemang och aktiviteter.

SERVICEBYGGNAD: I servicebyggnaden finns det tillgång till fullt utrustat kök, dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare.

I LEKPARKEN utanför klubbstugan finns gungor, karusell och sandlåda för barnen.
Där står också den vackra och intressanta "Pawneen" och väntar på att piloten ska ta plats.

Bokning av stuga eller campingplats skall göras till Bertil Pollack tel. 070 673 24 44.