Senaste Nytt
Fixardag inför Flygfesten PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Johan Gustafsson
Fredag, 13 Juli 2018 07:48

På Måndag 06:00 är alla välkomna och hjälpa till med att fixa inför flygfesten. Vi ska bland annat slå gräs med trimmer och busk med röjsåg samt köra bort riset. Vi kör några timmar tills det blir för varmt, så avslutar vi med gofika till alla som hjälpt till!

Hoppas många kan hjälpa till så går det fort att göra fint!

/ Johan och Johan

Svenska Flygsportförbundets stipendium Unga Ledare PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 18 April 2018 20:01

Flygklubbens Johan Gustafsson och Sofia Jonsson tilldelades varsina stipendier av Svenska Flygsportförbundets stipendium Unga Ledare vid årsstämman i mars 2018.

Motiveringen lyder:

Johan syns ofta på flygfältet och är styrelseledamot. Han engagerar sig i klubbens frågor -stort som smått- verkar för och värnar om flygklubbens medlemmar och framtid. Johan är en stor förebild och ansiktet utåt för segelflyget med sina VM guldmedaljer i konstflyg. Han tar egna initiativ till gemensamma aktiviteter för klubbens medlemmar. Johan ställer alltid upp och med sina erfarenheter  och positiva attityd är han en viktig resurs för flygklubben.

Sofia syns ofta på flygfältet. Hon är en del av valberedningen och är styrelsesuppleant i flygklubben. Hon engagerar sig i klubbens frågor -stort som smått- och verkar för utvecklandet och tillgängligheten av flygklubben. Hon tar egna initiativ till gemensamma aktiviteter för klubbens medlemmar och i sociala medier sprider hon kunskap och medvetenhet om Flygklubben och allmänflyget i stort. Sofia har anammat kommunens satsningar på integration och fritidsaktiviteter för ungdomar och applicerat det på Västerdalarnas Flygklubb och startar bland annat en prova på-kurs till våren.

Årsmöte 2018 PDF Skriv ut Skicka sidan
Söndag, 11 Mars 2018 18:04

Kallelse till Årsmöte

Årsmöte för Västerdalarnas Flygklubb äger rum lördagen 14 april kl. 10.00 i klubblokalen

Ärenden enligt stadgarna.

Motioner till Årsmötet skall vara inlämnade till styrelsen senast den 31 mars.

Röstberättigad på årsmötet är huvudmedlem som betalat årsavgiften före mötet.

«StartFöregående12345678910NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL