Senaste Nytt
Fritidschecken PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 28 Augusti 2019 00:00

Fritidschecken 2019-2020

Västerdalarnas flygklubb är i år igen glada att kunna erbjuda barn och ungdomar att lösa in fritidschecken hos oss!

Vad är fritidschecken?

För fjärde året delar kommunen ut en fritidscheck á 500:- till alla barn och ungdomar mellan 0-18 år som är bosatta i Vansbro kommun att utnyttja hos valfri förening.

När en förening tar emot en Fritidscheck ska den vara försedd med barnet/ungdomens kompletta namn och personnummer.

För fritidschecken kan du hos Västerdalarnas Flygklubb får du:

Medlemskap i Flygklubben under åren 2019/2020

Vi bygger en egen modell och lär oss flygets praktiska och teoretiska grundprinciper och flyger modellflyg i dubbelkommando. När vädret tillåter vi flyger en flygning över Vansbro kommun och provar på att spaka ett riktigt motor- eller segelflygplan.

Kom förbi på flygklubben eller posta din check till
Västerdalarnas Flygklubb
Fack 10
780 51 Dala-Järna
Fritidscheckarna ska vara inlösta i föreningen senast 31 oktober

Frågor? kontakta
Sofia Jonsson
0705325587

Västerdalarnas Flygklubb

Föreläsning PDF Skriv ut Skicka sidan
Lördag, 2 Mars 2019 20:59

Om ett par veckor ordnar Vansbro föreläsningsförening ytterligare en föreläsning om flyghistoria.

Onsdagen den 13 mars kl. 19.00 kommer förre flygvapenofficeren Christer Lokind till Hulåns ordenshus för att tala om "Nedskjutningen av DC 3:an - kalla krigets hemlighet".

Kallelse till Årsmöte PDF Skriv ut Skicka sidan
Lördag, 2 Mars 2019 20:53

ÅRSMÖTE

Årsmötet för Västerdalarnas Fk är lördag den 13 april kl. 10.00 i klubblokalen.
Ärenden enligt stadgarna.
Ev. motioner till Årsmötet skall vara styrelsen tillhanda skriftligen senast den
29 mars.

Välkomna.