Senaste Nytt
Informationsdagar PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 8 September 2020 20:08

Drömmer du om att flyga?
Segelflyg eller Motorflyg, prova på hos oss.
Kom till någon av våra informationsdagar lördag 12/9 eller 26/9 så berättar vi mer och erbjuder prova-på hos oss på Västerdalarnas flygklubb!
Från 14 år och uppåt!

Årsmöte PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 25 Augusti 2020 00:00

Årsmötet

Årsmötet för Västerdalarnas Flygklubb är Söndag den 27 september kl. 13.00 i klubblokalen.
Ärenden enligt stadgarna.
Ev. motioner till Årsmötet skall vara styrelsen tillhanda skriftligen senast den
12 september.

Om Corona restriktionerna kvarstår så har vi Årsmötet utomhus, alla rekommendationer kommer följas

Välkomna

Johan Gustafsson

Fritidschecken PDF Skriv ut Skicka sidan
Fredag, 21 Augusti 2020 00:00

Fritidschecken 2020-2021

Västerdalarnas flygklubb är i år igen glada att kunna erbjuda barn och ungdomar att lösa in fritidschecken hos oss!

Vad är fritidschecken?

För fjärde året delar kommunen ut en fritidscheck á 500:- till alla barn och ungdomar som går i grundskolan (årskurs F-9) och är bosatta i Vansbro kommun att utnyttja hos valfri förening.

När en förening tar emot en Fritidscheck ska den vara försedd med barnet/ungdomens kompletta namn och personnummer.

För fritidschecken kan du hos Västerdalarnas Flygklubb får du:

Medlemskap i Flygklubben under åren 2020/2021

Vi bygger en egen modell och lär oss flygets praktiska och teoretiska grundprinciper och flyger modellflyg i dubbelkommando. När vädret tillåter vi flyger en flygning över Vansbro kommun och provar på att spaka ett riktigt motor- eller segelflygplan.

Kom förbi på flygklubben eller posta din check till
Västerdalarnas Flygklubb
Flygfältsvägen 18