Senaste Nytt
Torsdagsträff 6/12 PDF Skriv ut Skicka sidan
Söndag, 2 December 2018 16:25

Torsdagsträff kl 18:30

Vi tittar på filmen "När kriget kom till Äppelbo" som handlar om händelserna kring den 8:e oktober 1941 då en Junkers Ju 52 nödlandade i Äppelbo.

Varmt välkomna

Fritidschecken PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 10 Oktober 2018 20:13

Fritidschecken 2018-2019

Västerdalarnas flygklubb är i år stolta att kunna erbjuda barn och ungdomar att lösa in fritidschecken hos oss!

Vad är fritidschecken?

För tredje året delar kommunen ut en fritidscheck á 500:- till alla barn och ungdomar mellan 0-18 år som är bosatta i Vansbro kommun att utnyttja hos valfri förening.

När en förening tar emot en Fritidscheck ska den vara försedd med barnet/ungdomens kompletta namn och personnummer i de fall sådant finns, annars födelsenummer och dossiernummer från LMA-kort.

För fritidschecken kan du hos Västerdalarnas flygklubb välja något av följande:

• Modellflyg
    Vi lär oss dom praktiska och teoretiska grunderna i modellflyg och flyger ett modellflyg i dubbelkommando
  • Motorflyg (16år-18år)
    Vi lär oss dom teoretiska grunderna i motorflyg och får flyga en prova på-flygning med flyglärare
  • Segelflyg (14år -18år) Med start våren -19
    Vi lär oss dom teoretiska grunderna i segelflyg och får flyga en prova på-flygning med flyglärare

Kom förbi på flygklubben eller posta din check till
Västerdalarnas Flygklubb
Fack 10
780 51 Dala-Järna
Fritidscheckarna ska vara inlösta i föreningen senast 31 oktober

Fixardag inför Flygfesten PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Johan Gustafsson
Fredag, 13 Juli 2018 07:48

På Måndag 06:00 är alla välkomna och hjälpa till med att fixa inför flygfesten. Vi ska bland annat slå gräs med trimmer och busk med röjsåg samt köra bort riset. Vi kör några timmar tills det blir för varmt, så avslutar vi med gofika till alla som hjälpt till!

Hoppas många kan hjälpa till så går det fort att göra fint!

/ Johan och Johan

«StartFöregående12345678910NästaSlut»