Senaste Nytt
Långväga besök från Georgien PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 11 Februari 2009 17:29

Läs FaluKurirens artikel om en flygare från Georgien. 

LAST_UPDATED2
 
Flygsäkerhetskonferens fastställt till 7 mars kl. 10.00 PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 10 Februari 2009 21:40

Det blev så att det preliminära datumet för flygsäkerhetskonferensen måste ändras. Det kommer två flygsäkerhetsmän från Segelflygförbundet och det passade inte det föreslagna datumet.
Vi hoppas att det här skall passa lika bra. Om möjligt är det här obligatoriskt att komma på mötet, någon kan förståss ha mycket giltiga skäl för att inte komma. Motorflygarna blir också med, vi flyger i samma luft!
Konferensen börjar kl. 10.00 och slutar c:a 16.00 och det blir en matpaus på en timme.

Kjell

LAST_UPDATED2
 
Studiebesök på F7! PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Göran Karlsson   
Tisdag, 3 Februari 2009 20:32

 

Ja då har man haft fint besök från Dalarna. Ca 40 deltagare från VFK och även några från Malung och Borlänge anlände ca 1100. Vi började med ett besök på Transportflygenheten och det var våran egen Lennart Olsson som visade oss runt. Det blev ett snabbt men intressant besök i en C-130 Hercules. Sedan blev det en snabb lunch innan vi fortsatte till Gripen-centrum. Håkan Brandt och Peter Lindén pratade om pilotyrket, Såtenäs och även lite MC-snack blev det.

Efter detta så fortsatte besöket hos Veteranflygenheten. Många gamla flygplan på en och samma plats var som godis för många.

Vi fortsatte sedan till LFVs enhet på F7.  Jag och mina kollegor berättade hur det är att jobba som flygledare på en av Sveriges få flottiljer.

Jag hoppas att alla hade en riktigt trevlig dag och jag vill tacka för visat intresse. Jag tyckte det var riktigt roligt att visa vad jag har jobbat med dom senaste 9 åren. Även ett stort tack till alla som tog hand om oss på Såtenäs.

Mvh Göran Karlsson

LAST_UPDATED2
Läs mer...
 
«StartFöregående31323334353637383940NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons