Senaste Nytt
Nyhetsuppdatering PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 21 Maj 2008 00:00
Hej!

Har ni märkt att hemsidan fungerar igen och att vi har en ny adress? Ny adress är http://vasterdalarnasfk.se. Hemsidan skall få ett nytt utseende också inom kort, enligt vår webmaster. Det kommer att vara ett annat innehåll med diskussionsforum och annat.

I morgon, torsdag börjar Gunnar Åhn med att montera ihop Pawneen, nästan utlovad att vara klar till söndag. Vi hoppas det.

På lördag, 24 maj, har DJIK en rullskidtävling mellan 10.00- c:a 12.00. När vi startar eller landar så kommer de att flytta på sig. Tror att det är bra att klubbarna kan samarbeta, vi får låna skidstugan vid Grötholn för dusch under SM. Bra för oss och det är bra om vi kan hjälpa DJIK.

Discusen hos LAK-fabriken ser ut att bli en seg historia. Den är inte klar ännu och när jag pratade med Stasys Skalkis idag sa han att de har förseningar i lackeringen och att ledningen i fabriken hade prioriterat några andra flygplan först. Från början blev vi lovade att omlackeringen skulle ta 2-3 veckor. Det ser mera ut som 2-3 månader...

Försäkringsbolaget besiktade UBI:n i dag och de måste kolla med några verkstäder om hur mycket reparationen kan kosta. Efter det får vi se om UBI skall repareras eller skrotas. På frågan som jag skickade i förra veckan är det ingen som har svarat hur mycket ni vill flyga motorseglare!! Vill ingen svara på det?

Nu till helgen ser det ut att bli flygbart väder alla dagar, tror inte på snö den här helgen.... Passa på och flyg!!!!

Kjell

 
Ny hemsidesadress PDF Skriv ut Skicka sidan
Torsdag, 15 Maj 2008 00:00

Nu är vår hemsida aktuell igen efter att ha varit oåtkomlig för uppdatering i över en månad. Vi har nu också en egen domän med adressen http://www.vasterdalarnasfk.se.

 
Oåtkomlig hemsida PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 29 April 2008 00:00

Hej!

Vår hemsida är oåtkomlig för uppdatering och har varit så i nästan två veckor. Det går inte att uppdatera, säger Göran Uhr. Vi hoppas att det löser sig med det snaraste.

UFE, Stasys från LAK-fabriken ringde i går och de håller på för fullt nu med Discusen. De tror att den blir färdig om två veckor. Det är alltså snart dags för Kjell Ingvarsson och Gunnar Jensen att åka över till Litauen och hämta hem flygplanet. Spännande!

UMA:s radio är nu reparerad riktigt och sitter i flygplanet.

UME har fått en ny slang till hjulet.

UBI har problem med de nya tändstiften, men vi räknar med att Christer Gustavsson ordnar det nu till helgen.

KLB; vingen är klar vilken dag som helst och vi ser fram emot att den kommer. Gunnar Åhn kommer att behöva lite hjälp med monteringen av vingarna, men vi hör av oss de dagarna som det är behov av det. Nu är det en långhelg, passa på och njut av flygningen då!!!!

Förresten, har du tittat på körslaget i TV4? Då har du väl sett att Håkan Schweitzer, känd segelflygare från vår klubb, är med i segerrika Team Cans?

Hälsningar, Kjell

 
«StartFöregående31323334353637383940NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons