Senaste Nytt
Studiedag PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 10 Juni 2008 00:00

Samtliga elever i årskurs nio var på måndagen samlade vid flygfältet för att få en inblick i hur en flygklubb fungerar. Att märka av alla leenden på bilderna hade de väldigt roligt.

Så här skrev DalaDemokraten om dagen.

LAST_UPDATED2
Läs mer...
 
Nyhetsuppdatering PDF Skriv ut Skicka sidan
Onsdag, 21 Maj 2008 00:00
Hej!

Har ni märkt att hemsidan fungerar igen och att vi har en ny adress? Ny adress är http://vasterdalarnasfk.se. Hemsidan skall få ett nytt utseende också inom kort, enligt vår webmaster. Det kommer att vara ett annat innehåll med diskussionsforum och annat.

I morgon, torsdag börjar Gunnar Åhn med att montera ihop Pawneen, nästan utlovad att vara klar till söndag. Vi hoppas det.

På lördag, 24 maj, har DJIK en rullskidtävling mellan 10.00- c:a 12.00. När vi startar eller landar så kommer de att flytta på sig. Tror att det är bra att klubbarna kan samarbeta, vi får låna skidstugan vid Grötholn för dusch under SM. Bra för oss och det är bra om vi kan hjälpa DJIK.

Discusen hos LAK-fabriken ser ut att bli en seg historia. Den är inte klar ännu och när jag pratade med Stasys Skalkis idag sa han att de har förseningar i lackeringen och att ledningen i fabriken hade prioriterat några andra flygplan först. Från början blev vi lovade att omlackeringen skulle ta 2-3 veckor. Det ser mera ut som 2-3 månader...

Försäkringsbolaget besiktade UBI:n i dag och de måste kolla med några verkstäder om hur mycket reparationen kan kosta. Efter det får vi se om UBI skall repareras eller skrotas. På frågan som jag skickade i förra veckan är det ingen som har svarat hur mycket ni vill flyga motorseglare!! Vill ingen svara på det?

Nu till helgen ser det ut att bli flygbart väder alla dagar, tror inte på snö den här helgen.... Passa på och flyg!!!!

Kjell

 
Ny hemsidesadress PDF Skriv ut Skicka sidan
Torsdag, 15 Maj 2008 00:00

Nu är vår hemsida aktuell igen efter att ha varit oåtkomlig för uppdatering i över en månad. Vi har nu också en egen domän med adressen http://www.vasterdalarnasfk.se.

 
«StartFöregående4142NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons