Senaste Nytt
Torsdagsträffar PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Torsdag, 22 Oktober 2015 20:11

Nu är det dags att dra igång med de efterlängtade Torsdagsträffarna igen! Vi börjar Torsdag 29/10 18:00, det blir fika och skitsnack på klubben. Vi kan även spåna lite vad för teman vi vill ha på kommande Torsdagsträffar. Alla är välkomna!

 
Epostlista PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Tisdag, 20 Oktober 2015 18:51

För att underlätta kommunikationen mellan medlemmarna så har vi startat en epostlista. Den fungerar så att alla medlemmar i listan kan får eposten som skickas till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Endast medlemmarna i epostlistan godkänns som avsändare för utskick till medlemmar. Försöker någon annan skicka epost så kastas den bort. I skrivande stund (28/11) är det bara 12 st som anmält sig på listan. Anmäler sig inga fler så fyller listan ingen funktion så anmäl dig idag.

För att anmäla sig till epostlistan skickar man ett epostmeddelande till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , då får man ett epostmeddelande som man svarar på. Då bekräftas man som medlem. Svarar man inte på detta meddelane så är man inte anmäld i listan.
Vill man avsluta sin prenumeration så skickar man ett epostmeddelande till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

LAST_UPDATED2
 
Klubbkläder PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Lördag, 17 Oktober 2015 20:41

Nu är det dags att beställa klubbkläder!

Hoody

Vi har kommit fram till följande fyra plagg: T-Shirt ca 79:-, Piké ca 179:-, Hoody ca 299:- och jacka ca 899:- i marinblå färg. Är du intresserad av att beställa klubbkläder finns en lista på flygklubben att fylla i, eller så kontaktar du Sofia eller Magnus. Fyll gärna i ditt intresse så återkommer vi innan slutgiltiga beställningen läggs med mer exakta priser och vilka tryck du vill ha. Ju fler som beställer desto billigare blir det!

Sista beställningsdag, söndag 8/11 2015
Alla priser är cirkapriser beroende på vilka volymer vi köper.
Trycken är förslag och går att kombinera och placeras på olika sätt. (namn, namn med flygplan, liten logga, stor logga, utan tryck) (På ärmen, på ryggen, på bröstet)
Provplagg finns att prova på flygklubben från och med torsdag 22/10
Tänk på att kläderna inte bara är för klubbens medlemmar Smiley smile

Sofia Jonsson, 0705325587 Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
Magnus Eriksson, 0702168104 Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Klicka på läs mer för bilder på övriga plagg.

 

LAST_UPDATED2
Läs mer...
 
«StartFöregående12345678910NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons