Senaste Nytt
Flygfestfest PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Tisdag, 27 Oktober 2015 19:05

Som alla säkert redan vet blev årets Flygfest den succe vi hoppats på. Vi samlade totalt över 43000 besökare! Vädret var med oss även denna gång. Arrangemanget och alla funktionärer har fått mycket bra beröm för genomförandet av hela Flygfesten.

Lördagen den 21/11 kl. 18.00 bjuder Västerdalarnas Flygklubb in alla funktionärer och sponsorer med respektive till fest på Värdshuset Flottaren i Vansbro. Vi behöver din anmälan senast 15/11.


Anmälan till Kjell Dalsheim, E-mail: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , tel. 070-622 79 75.


Hjärtligt välkomna!

LAST_UPDATED2
 
Torsdagsträffar PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Torsdag, 22 Oktober 2015 20:11

Nu är det dags att dra igång med de efterlängtade Torsdagsträffarna igen! Vi börjar Torsdag 29/10 18:00, det blir fika och skitsnack på klubben. Vi kan även spåna lite vad för teman vi vill ha på kommande Torsdagsträffar. Alla är välkomna!

 
Epostlista PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Tisdag, 20 Oktober 2015 18:51

För att underlätta kommunikationen mellan medlemmarna så har vi startat en epostlista. Den fungerar så att alla medlemmar i listan kan får eposten som skickas till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Endast medlemmarna i epostlistan godkänns som avsändare för utskick till medlemmar. Försöker någon annan skicka epost så kastas den bort. I skrivande stund (28/11) är det bara 12 st som anmält sig på listan. Anmäler sig inga fler så fyller listan ingen funktion så anmäl dig idag.

För att anmäla sig till epostlistan skickar man ett epostmeddelande till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , då får man ett epostmeddelande som man svarar på. Då bekräftas man som medlem. Svarar man inte på detta meddelane så är man inte anmäld i listan.
Vill man avsluta sin prenumeration så skickar man ett epostmeddelande till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

LAST_UPDATED2
 
«StartFöregående12345678910NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons