Nyheter
Bränsleskatten igen PDF Skriv ut Skicka sidan
Måndag, 23 Juni 2008 15:59

Hej !

Ny tolkning av lagen gällande hantering av lagerskatten finns som gör det möjligt att lagra skattefri flygbensin även om man före 1 juli inte var registrerad skattebefriad förbrukare. Följande länk leder till Hjelmcos hemsida där all information finns. Detta kan rädda många kronor att flyga för både för enskilda flygplansägare och för klubbar.

http://www.hjelmco.com/news.asp?r_id=4232

Läs även den pdf-fil som man öppnar på sidan du kommer till!

Hälsningar
Rolf Björkman
LAST_UPDATED2
 
Bränsleskatten PDF Skriv ut Skicka sidan
Hej !

Som följd av de senaste meddelandena gällande bränslekatten och då främst lagerskatten och försäljning av 1000 liter flygbensin till enskilda flygplansägare har det uppstått tveksamheter hur skattverkets svar skall tolkas. Nedan ser du hur svar ställdes på en fråga och efter detta följer ett förtydligande eftersom detta svar kan tolkas på flera sätt. Här följer också en del tips om begäran av återbetalning av skatt.
LAST_UPDATED2
Läs mer...
 
KLB klar efter reparation PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 27 Maj 2008 00:00
Då har det varit premiär för KLB igen efter reparationen. Det gick bra och nu är det bara att börja flyga som förr igen.
Till dom som bogserar så kan jag säga att vi har haft lite problem med inkoppling av tankmätaren. Det är inte fixat än så kom ihåg att kolla soppan regelbundet. Även lampan för låg bränslemängd skall betraktas som trasig. Den är något mer hård i landningsstället än tidigare men inte så att det stör.
Göran
 
«StartFöregående2122NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons