Nyheter
Bränsleskatten PDF Skriv ut Skicka sidan
Hej !

Som följd av de senaste meddelandena gällande bränslekatten och då främst lagerskatten och försäljning av 1000 liter flygbensin till enskilda flygplansägare har det uppstått tveksamheter hur skattverkets svar skall tolkas. Nedan ser du hur svar ställdes på en fråga och efter detta följer ett förtydligande eftersom detta svar kan tolkas på flera sätt. Här följer också en del tips om begäran av återbetalning av skatt.
LAST_UPDATED2
Läs mer...
 
KLB klar efter reparation PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 27 Maj 2008 00:00
Då har det varit premiär för KLB igen efter reparationen. Det gick bra och nu är det bara att börja flyga som förr igen.
Till dom som bogserar så kan jag säga att vi har haft lite problem med inkoppling av tankmätaren. Det är inte fixat än så kom ihåg att kolla soppan regelbundet. Även lampan för låg bränslemängd skall betraktas som trasig. Den är något mer hård i landningsstället än tidigare men inte så att det stör.
Göran
 
Bokning av flygplan PDF Skriv ut Skicka sidan
Torsdag, 1 Maj 2008 00:00

Numera bokar vi våra flygplan genom bokaplan.se , klicka på länken kommer du dit.
Om du inte har dina inloggningsuppgifter kontakta Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .
 
Fler artiklar...
«StartFöregående2122NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons