Nyheter


Pricklandnings- och Bombfällningstävling PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Torsdag, 26 Maj 2016 17:30

29 Maj 10:00 blir det pricklandnings- och bombfällningstävling. Valfritt klubbflygplan med motor får användas. Det blir en enkel tävling med 3 landningar och 3 bombfällningar vardera, vi stryker den sämsta i respektive gren och räknar 2 resultat per person. KOR är nu tillbaka efter service så passa på och träna lite. Flyg gärna navigationsrundan också, vi kommer att förlänga tiden för det så att det är möjligt att göra även efter 29 maj.
Hoppas så många som möjligt kan vara med och ha trevligt!

 
Sänkt flygpris PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Måndag, 18 April 2016 18:16

Sänkt timpris! Vi har beslutat att sänka priset på KOR under kalenderåret 2016 till 1290:- från tidigare 1390:-. Det innebär att ni som flugit sen nyår har pengar till godo att flyga mer för. Vi hoppas att denna prissänkning kan generera mer flygtid. Om det skulle ge ett ökat flygtidsuttag är de möjligt med fler sänkningar framöver!

 
Motormöte PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Johan Gustafsson   
Torsdag, 14 April 2016 20:57

Motormöte på Söndag 12.00.
Alla som är intresserade av att ta LAPL(A) bör komma, det blir information om hur det kommer fungera och vad det kan bli att kosta.
Välkomna!

/Johan

 
Triathlon 29 maj PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Måndag, 28 Mars 2016 20:19

Triathlon 29 maj


Vi har tidigare haft klubbtävlingar med pricklandning, bombfällning och navigation vilket har varit mycket uppskattat.

Denna gång ska vi ha ett lite annorlunda upplägg. Eftersom navigationsmomentet tar mer tid än de övriga och inte heller kräver att flera är på plats kommer det att flygas på valfri tid före den 29 maj. Vi slipper också sitta och vänta på varandra när vi är ute på navigation.

29 Maj blir det alltså pricklandnings- och bombfällningstävling. Valfritt klubbflygplan med motor får användas. Mer detaljer kommer närmare, men boka in datumet redan nu.

Fram till den 29 Maj har man alltså på sig att genomföra navigationsmomentet. Det fungerar så att alla flyger samma förutbestämda bana. Man ska följa banan så bra man kan och hålla angiven tid. Man får flyga banan hur många gånger man vill och det bästa resultatet räknas sen tillsammans med resultatet från pricklandning och bombfällning. Vill man vara flera och hjälpas åt går det såklart bra! 

Läs mer...
 
Motorflygmöte PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars-Göran Uhr   
Onsdag, 16 Mars 2016 21:04

Motorflygmöte
Söndag 20/3 10:00 på Flygklubben, alla är välkomna!

Agenda:
- Ekonomi på KOR
- Pricklandningstävling / Triathlon
- Andra aktiviteter vi kan göra för att öka flygningen?
- LAPL certifikat
- Övrigt

Mvh
Johan

 
«StartFöregående12345678910NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons