Årstillsyn 2019-2020 PDF Skriv ut Skicka sidan
Fredag, 6 December 2019 14:04

Från och med lördag den 7 december träffas vi som vanligt under lördagarna ungefär 10:00 och framöver för att skruva på segelplanen eller annan flygmateriel. Kjell D och L-G Uhr har redan
tagit in Waspen och DG500 in i bygglokalen. För segelflygplanen gäller även att gruppen ser till att flygplansvagnen kontrolleras och besiktas. Översyn sker efter protokollet och Jari´s anvisningar för de olika flygplanen. Pärmar finns uppsatta i bygglokalen med gällande protokoll och anvisningar.

Vår Pawnee står på tur som vanligt. Någon gång under vintern ska vi tvätta och vaxa vårt bogserplan som borde vara lindrigt med tanke på att vi har hållit efter den under säsongen. Denna tvättinsats kan förhoppningsvis flera av klubbens medlemmar vara med på så att servicekostnaden minskar och vi kan hålla rimliga bogserpriser. Kallelse och information om denna händelse kommer senare.

Tekniker för segelflygplanen är Jari Niskanen (Tekniker), Göran Karlsson(Tekniker) och Ingemar Brottare (Tekniker). Johan Gustafsson och L-G Uhr har utbildning i att utföra årstillsyner.
Det första namnet är sammankallande för gruppen. Om tiden inte passar, så byt med någon annan i en annan flygplansgrupp. Flygplan byts i bygglokalen enligt överenskommelse mellan de
sammankallande och tekniker. Ni som inte är med på listan men känner för att utföra en insats gällande underhållet kan höra av sig till sammankallande eller segelflygtekniker.
Jari Niskanen.

UMA, Vecka 49 - 51

Kjell Dalsheim, Johan Gustafsson, Ingemar Brottare och övriga medlemmarna.

304 Wasp, Vecka 49 - 51

Kjell Ingvarsson, Bertil Bergsten, Jari Niskanen och övriga medlemmarna.

TYA, Vecka 52 - 01

L-G Uhr, Håkan Schweitzer, Filip Blom och övriga medlemmarna.

UFE, Vecka 02 - 04

Ola Andersson, Johan Nyberg, Kristofer Swärd och övriga medlemmarna.

KLB

Kallelse via e-mail, Facebook och hemsida till medlemmarna.

Landningstävling Segel PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 17 September 2019 20:07

Segelflygare och före detta segelflygare!
Då är det dags för landningstävling igen

Lördag 5 oktober kl 10:00

gör vi upp i årets landningstävling. Valfritt segelflygplan få användas.
Regler enligt SHB 715

Vi grillar hamburgare i pausen.

HDI Safe Skies 2019 PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 12 Februari 2019 18:18

Västerdalarnas Flygklubb inbjuder till årets första deltävling i HDI Safe Skies-cup under perioden 28 april till 1 maj.

Läs mer och anmäl dig här:

«StartFöregående12345678910NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL