Nyheter
UBI flygklar PDF Skriv ut Skicka sidan
Söndag, 13 April 2008 00:00
UBI´n är flygklar efter årstillsyn och med ny propeller.
 
Nyhetsuppdatering PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 8 April 2008 00:00
Hej !

Idag har propellern till UBI kommit till Eskilstuna. Bengt Larsson tar med den hem och då blir UBI flygklar på lördag 12 april. Fint!

Har talat med LAK fabriken idag, de skall börja med Discusen i morgon eller på torsdag. Det kan ta 4 veckor från nu innan den blir klar.

KLB jobbet rullar på som planerat och vi hoppas att röntgen den 15:e inte visar några överraskningar.

Till helgen kommer Jannica och skolar, hör ni det alla elever!

Kjell

 
Nyhetsuppdatering PDF Skriv ut Skicka sidan
Fredag, 4 April 2008 00:00
UBI; Vi väntar forfarande på den nya propellern. Propellern var utlovad till förra fredagen och Lasse Broberg har faxat till Hoffman för att få ett svar. Pratade med Lasse idag och han väntar forfarande på svar. Hur som helst måste den komma vilken dag som helst hem till Lasse. Så gäller det att få en transport från E-tuna till Dala-Järna, någon som är på gång hit nästa vecka?

Discusen; Just nu håller Luftis på med pappersarbetet. Pratade med en tjänsteman idag och vi får tillbaka den gamla registreringen SE-UFE och så har vårt försäkringsbolag skickat ett brev med kopia på vår försäkring i den nya svenska registreringen. Har mailat till LAK fabriken för att få veta hur långt de har kommit utan att få något svar, ringde två gånger idag med samma resultat. Jag ringer igen på måndag.

KLB; Infästningarna i kroppen och landställsfästerna skall röntgas i D-J den 15 april, efter det vet vi hur det ser ut. Lasse Broberg och hans vänner håller på med vingen och landningsstället. Landstället skall svetsas på onsdag och sedan målas. Det kan vara klart för leverans till nästa helg och i så fall vill vi ha någon transport hit, Bengt eller LÅA? Vingen lappar de ihop, de har beställt en sprygel från USA som kommer om 10 dagar. Sedan skall det dukas och målas. Lasse trodde att de blir klara om c:a 3 veckor. De jobbar nämligen även helger... Undrar vad PRO-facket säger om den arbetstakten. Om allt går bra så kommer vingen och stöttorna hit i slutet av april och sedan skall Gunnar Åhn plocka på vingarna, hjälper vi till går det fortare.

SM; Vi har just nu 12 anmälningar, alla ligger ute på vår hemsida. Vi vet att det blir fler som kommer. I senare delen av juni skall vi gräva ner belysningarmaturen vid banan. Lite jobb för oss alla.

Skolningen är i gång, Jannica och Gösta kör när vädret tillåter och vi bogserar med Bellancan tillsvidare. Vi ses på fältet!

Kjell
 
«StartFöregående515253NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons