Nyheter
Snart säsongsstart PDF Skriv ut Skicka sidan
Tisdag, 4 Mars 2008 00:00

 

Hej ! Nu närmar sig säsongsstarten! Vi har segelflygplanen flygförsäkrade från den 15 mars. Om vädret tillåter skall vi sätta ihop UMA och TYA den dagen och flyga.

UME skall till vågflygläger i Pirttivuopio och det är Jari och Göran Green som åker dit. De kommer hem den 29 mars.
Motorseglaren UBI väntar på att få hem propellern efter översyn.

Just nu är Discusen på väg till Litauen för reparationen och vi kommer att åka och hämta hem flygplanet så fort som möjligt. Kjell Ingvarsson och Gunnar Jenssen är pigga på att åka över dit.
Vår Pawnee är på väg upp till Ottsjö nu på lördag och första veckan kommer Göran Karlsson att bogsera. Pawneen kommer tillbaka till Påsk.

 

Inför säsongsstarten kan det vara någon som behöver kontrollstart eller PFT. PFT skall göras med lärare eller instruktör, kontrollstart kan göras med steg 2 tränare.
Till säsongen är det möjligt med vardagsbogsering. Antingen ordnar du själv med bogserpilot dagen före, eller så ringer du mig. Vardagar är det normalt ingen kö på flygplanen.
Till SM 28 juni-5 juli är det en del jobb som skall göras, men vi återkommer om det.
Segelflygskolningen börjar lördag 22 mars. Lärarna kommer att ringa runt om det till eleverna.
Hälsningar, Kjell 070-6227975
 
Discus köpt PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
Fredag, 22 Februari 2008 00:00

Vi har nu köpt den Discus B WL som vi tittade på i England i december. Flygplanet skall nu omgående till LAK fabriken i Litauen för byte av ett kullager i en broms och så skall kropp och vinge slipas. Därefter blir det ny färg på flygplanet. Vi kommer att få ett bra flygplan till i början eller i mitten av april !

 

Warning: Illegal string offset 'active' in /var/www/vasterdalarnasfk.se/public_html/templates/vfk/html/pagination.php on line 90
«StartFöregående51525354NästaSlut»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Annons