Presentkortsflygning

Västerdalarnas Flygklubb kan erbjuda dig eller en vän en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga! Du kommer att bli väl omhändertagen av en erfaren flyglärare. Inför flygningen kommer flygläraren att ge dig en grundläggande förklaring om vad som kommer att hända, ge säkerhetsrutiner och förklara instrumenten. Sen är det dags att bege sig iväg upp i det blå. Glöm inte att ta med en kameran!

Motorflyg

Pris 2100:-
Presentkortsflygning med motorflygplan, perfekt för dig som vill se utvalda delar av Dalarna från ovan eller transportera dig från A till B. 
Priset är 2100:- för ca 45 min flygning och för upp till tre passagerare, men det är viktbegränsat!
Johan Gustafsson 073-7142799

Segelflyg

Pris 1800:-
Presentkortflygning med segelflygplan, perfekt för dig som vill ha en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga! I luften kommer sedan segelflygläraren att leta uppåtvindar för att komma högre och högre upp. Du ser det vackra Dalarna försvinna mer och mer under dig och de fluffiga vita stackmolnen komma närmare ovanför. Om vädret tillåter kommer vi att som en fågel att sväva runt i ca: 30-45 minuter innan det är dags att landa. 
Kjell Dalsheim 070-622 79 75

Segelflyg - Avancerad flygning

Pris 2600:-
För dig som söker den annorlunda upplevelde med extra mycket adrenalinpåslag. Perfet för födelsedagar, svensexor och möhippor. Det är en upplevelse man aldrig glömmer! Du får se världen upp och ner i loopingar och rollar. 
Johan Gustafsson 073-7142799

Copyright © 2023 Västerdalarnas Flygklubb